Ambang 2012

Assalamualaikum,


Pejam celik, hembus kentut, 2012 is right around the corner. Tiba tiba aku terasa macam kedutan di muka makin kelihatan. Maka safi rania gold merupakan solusi terbaik bagi menghilangkan kedutan. Okay dah stop it

Maka dengan itu, ramailah manusiawi mengupdate status mereka di bukubiru *facebook dan tak ketinggalan juga burungbiru *twitter dengan kata kata pedoman dan nasihat berbunga yang bakal menyemakkan notification dan wall aku. Stress betul. 

Apa apa pun, semua past tense, yang pahit payau kelat masam dijadikan pengajaran, yang manis dijadikan kenangan. bagi yang present tense, teruskan membaiki yang rosak dan mengindahkan yang tersedia elok. and for the future tense, tak dapek den nak nolong eh. hehe. 

Have a blast new year. (: 
P/s : Jangan nak party sangat, ala kadar je dah lah. Peace.



1 comment:

zureen . mumy . ali . juju said...

weii jemputlaa datang party aku
aku buat dengan kawankawan je
datang taw
akubawak brunomars lagik tahu :3



*okay serius tipu. HAPPY NEW YEAR bruno maria (: