ampunn ya blog !

sebelum apa apa, ak nak minta maaf gila ( teramat gila ) kat blog ku ini. sudah lama di anak tirikan. AMPUNN!! walaupun blog takde feelings and all. HAHA. over pulak minah ni. :P

okay. ak bukan saja je tak nak update blog.gay ni. Tapi sekarang ak ad problemo yang teramat menyeksakan. post berapa bulan lepas tah, ak ada mention yang ak da bekerja. ya ya. mula mula bangga ah dapat kerja. mcm kera dapat bunga, hailaa. tp bila da 3 4 bulan kerja, baru ak tau betapa sucks nya kerja ni. hidup ak kosong walaupun duit berkepuk kepuk. rushing pergi kerja. da macam balik zaman sekolah dolu dolu. tapi kerja lagi teruk ah of course. 



owh. good news! ak akan berhenti kerja esok. yay! ak nak spend kan masa terluang dengan kawan kawan. KAWAN KAWAN. huhh. =..=

dan masa lebih lebih macam lemak lembu, apa ak merepek ni? oh by the way, masa lebih lebih, ak nak try apply scholar plus cari U yang nak accept non-straight a's macam Nur Syahirah Zainuddin ni. apa apa pun, ak bersyukur dengan result yang ak dapat. sebab mama peluk ak time ak sampai rumah 23 mac and mama cakap ; i'm very proud of u. then ak jawab ; sorry mama for not giving u straight a's. i'm so sorry for dissapointing u. mama reply ; no. i'm more than happy of your result. i know u had done your best. aww mama. 

so, ak nak amik kesempatan kat sini untuk ucapkan tahniah kepada semua kawan kawan ak. yg dapat straight A's ke, tersipu sipu A ke, terbuang buang A ke, kedekut A ke, semua ah. 

omendetou tomodachi! :DD


again;
work sucks! 

1 comment:

asybedazzle said...

tadaaaaaa! my picture there. ko ingat free ke tangkap gmba aku? hahaha lol. bagus la behenti kerja, pergi habeskan duit tu. blanje aku haagen daz :D btw my credit is expiring, cant reply my fans mesej. sorry :)