Fast track ?

Assalamuaikum. Morning! *yawns 


okay. 
2 post lepas ak ada cakap pasal uhh. okayy. yang penting ak ada p/s kat bawah sekali yang berbunyi ak akan berleter pasal fast track yang semua spm leavers dok idam idam kan. tak termasuk ak. okay tuh sangat menipu. *cries*


first of all ak nak ucapkan tahniah to kawan kawan yang dah pun start belajar (fast track) sedangkan ak duduk kat rumah, main game dan membulatkan perut. <-- tolong jangan percaya. Syahirah masih slim slender. teehee! anyway, congrates to siti nadjiha, noor khairundiyanah, ummu athirah, uhh, dll. ak tak tau siapa tah lagi. sorry derr. 


secondly, ak pun nak ucap tahniah to most of my friends yang tengah further studies dalam fast track ke alam barzakh a.k.a ROKOK. dalam mat salleh nya, cigarette. ak berbangga lah dengan depa ni. jom kita tengok initipati si pembakar jantung ni;


Acetone            Cyanide 
Aluminum            DDT/Dieldrin 
Ammonia            Ethenol 
Arsenic              Formaldehyde 
Benzene           Hydrogen cyanide 
Butane                     Lead 
Cadmium                Methanol 
Carbon monoxide        Nicotine 
Carbon dioxide             Tar 
Chloroform              Vinyl Chloride 

  wahh. sungguh menggiurkan. patut lahh ramai yang berebut rebut nak fast track ni. owh, tak lupa jugak kenangan manis ak dengan * let just call this thing mr. c mr.c di 7eleven. tiap tiap pagi ak kena salin jumlah mr.c dalam satu kertas, tag harga atas satu satu mr.c, bayangkan lah kalau ad 80 kotak mr.c bernama dunhill dan ak kena tag satu per satu, tak kira yang lain lain lagi. takpe. ak boleh bersabar lagi. lepas tuh, ak kena masuk kan satu demi satu mr.c dalam rak belakang kaunter then lepas 8 jam, ak kena kira balik jumlah mr.c yang tinggal. semua kerja tu dah makan masa ak selama 1 jam atau lebih. dan ya,ak buat kerja ni tiap tiap kali shift pagi. sangat menyusahkan hidup. tutt.


   maka berbanggalah semua perokok kerana dapat memendekkan jangka hayat masing masing. kerana 1 batang rokok boleh memendekkan hayat si perokok selama 11 minit. tu baru 1 batang. 1 kotak ada 20 batang. kalau tiap tiap hari hisap 1 kotak, haa, darab lah sendiri. 20x11=220 minit=3 jam 40 minit. yes. 1 hari tolak 3 jam 40 minit, si perokok dapat hidup kira kira 20 jam je sehari. kalau nak bunuh diri perlahan-lahan, di syorkan lah hisap mr.c banyak banyak. silakan silakan. tak perlu isi borang. alam barzakh sedia menanti anda. tak lama da tuhh. 


now, let the pics do the talking ;




cepat cari penyakit ap yang korang nak.
macam macam ada..

Hav-a-tampa = Have a tampar ? LOL.         




dan lagi, gambar kat atas ni, ya ya, yang slim filters ni. persoalan ak; perlu ke filters? kalau nak hisap, hisap lah mentah mentah. lagi masyuk kan?  

p/s ; mana mana yang membaca entry ni dan merupakan salah satu hard fan mr.c, banyak banyak kan lah amal jariah eh. tak lamaa dah tuh. teehee! 

Assalamualaikum.

2 comments:

zureen (: said...

meme macam haremmm stock up rokok pagi2 hmmm nak pulaks kalau kau shift mlm and bdk pagi dtg lambat meme vavy :3

SyiRO. Syira. Syasya. said...

kaaan. rasa macam nak baling terus satu carton masuk tray tu. -.-